Verzending en Bezorging

Wij streven ernaar om zo uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Binnen Nederland worden bestellingen die geplaatst zijn voor 17.00 de volgende dag geleverd. De bestelkosten voor Nederland bedragen € 4,99. Bij bestellingen van meer als € 35,- rekenen wij geen bestelkosten. Voor leveringen binnen Nederland maken wij gebruik van DHL.

Binnen België worden bestellingen die geplaatst zijn voor 17.00 de volgende dag geleverd. De bestelkosten voor België bedragen € 6,99. Bij bestellingen van meer als € 50,- rekenen wij geen bestelkosten. Voor leveringen binnen België maken wij gebruik van PostNL.

Binnen Duitsland worden bestellingen die geplaatst zijn voor 17.00 binnen één á twee dagen geleverd. De bestelkosten voor Duitsland bedragen € 7,99. Bij bestellingen van meer als € 50,- rekenen wij geen bestelkosten. Voor leveringen binnen België maken wij gebruik van Deutsche Post.

Bestellingen die op zon- en feestdagen geplaatst worden zullen pas de eerstvolgende werkdag behandeld worden en de daarop volgende werkdag geleverd worden. Houdt hier rekening mee bij uw bestelling.

Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk binnen de hierboven gestelde termijn te leveren. Helaas kan het voorkomen dat dit niet behaald wordt. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.